tassar

SAKNADE

tassarWanja Stråte , Boliden, har efter sin långa kamp mot cancer somnat in.

Mamma växte upp i Boliden som yngst i en syskonskara på tre barn. Föräldrarna heter Elvi och Holger Andersson. Mamma blev bara 53 år.

Det som betydde mest för mamma var vi barn, barnbarn och vännerna. Hon trivdes bäst i hemmets lugna vrå tillsammans med familjen och en stickning i knäet.

Den starka drivkraften i henne syntes i vad än hon tog sig för, vare sig det gällde familjen, hundar, dans eller arbete. Det var denna målmedvetenhet som gjorde att mamma överlevde längre än vad läkarna förutspått och som gav oss extra tid tillsammans, tid som för oss är ovärderlig och detta är vi tacksamma för.

De sista åren av hennes liv präglades av sjukdom. Trots detta var vår mamma ändå så härligt mänsklig och humoristisk, hon bubblade av liv och framtidstro ända in i det sista.

Utomstående uppfattade vår mamma som en varm, ödmjuk person som alltid satte andra människor i främsta rummet. Hon lämnade ingen oberörd. För oss var hon väldigt speciell och som barn till henne tror vi inte att vi fullt ut förstår hur lyckligt lottade vi är som fått vara delaktiga i hennes liv. Mamma har satt djupa spår i våra hjärtan och kommer alltid att leva vidare i våra minnen, genom oss och våra barn.

Hon lämnar ett stort tomrum efter sig och vi känner en enorm sorg och saknad, aldrig får vi vår kära mamma igen.

Barnen